Valentinovo na Plitviških jezerih

Nebrzdana lepota narodnega parka Plitviška jezera očara vsakega obiskovalca – kristalna jezera, šumenje slapov v zelenem objemu gozdnega okolja in njihove naravne lepote so razlogi, zakaj so Plitviška jezera daleč najbolj obiskan hrvaški nacionalni park. Največje med njimi je jezero Kozjak, vpleteno v niz 12 biserov, ki sestavljajo Zgornja jezera.

20170505_110256

Prav v tej oazi, v umirjenem vzdušju Plitviških jezer in le približno tristo metrov stran od smaragdne zelenosti Kozjaka, se nahaja Hotel Jezero – pravi dragulj zelenih počitnic. Ta hotel vas bo približal mirnosti narave in vas uspaval v stanju pravega počitka, takšnega, ki napolni baterije in vas popolnoma osveži.

Hotel Jezero se nahaja v osrednjem območju narodnega parka Plitviška jezera. Obljublja bivanje, za katerega je značilna sprostitev in povezanost z naravo. Njegova edinstvena lokacija omogoča očarljivo doživetje oaze miru v neokrnjeni naravi. Poleg tega se boste zaradi prelepega ambienta, ustrežljivega osebja in predanosti detajlom počutili prijetno in sproščeno, tako kot doma.

0-4

Poleg nastanitve v naravnem okolju lahko v čarobnem vzdušju nacionalnega parka pustite za seboj vsakodnevne skrbi in se prepustite blagodejnemu dotiku zelenja. Dneve zapolnite s sprehodi po jezerih in z odkrivanjem okoliških pohodniških poti, če pa uživate v športnih aktivnostih ob uživanju čistega zraka in sprostitvi, sta na voljo tudi fitnes in balinišče. Poleg tega bo doživetje globokih počitnic, ki sproščajo dušo in telo, dopolnilo moderno razkošje – whirlpool, finska savna, turška parna kopel in kozmetični salon.

PREBERITE ŠE: Krapina – obisk slavnega arheološkega najdišča

 

Za vas so pripravili:

VALENTINOVO – 1 NOČITEV NA PLITVIŠKIH JEZERIH

Ponudba vključuje:

·        1 nočitev (14.02. – 15.02.2020)

·        Romantično večerjo v restavraciji „Lička kuća“ 14.02.2020

·        Vstopnico za Narodni park Plitviška jezera

·        Neomejeno uporabo SPA i Wellness storitev: whirlpool, finska sauna in turška parna kopelj, fitness dvorana

·        CENA: 450,00 kn na osebo

VALENTINOVO – 2 NOČITVI NA PLITVIŠKIH JEZERIH

Ponudba vključuje:

·        2 nočitve (14.02. – 16.02.2020.)

·        Romantično večerjo v restavraciji „Lička kuća“ 14.02.2020

·        Večerjo v restavraciji hotela Jezero 15.02.2020

·        Vstopnico za Narodni park Plitviška jezera

·        Neomejeno uporabo SPA i Wellness storitev: whirlpool, finska sauna in turška parna kopelj, fitness dvorana

·        CENA: 780,00 kn na osebo

ROMANTIČNA VEČERJA V RESTAVRACIJI LIČKA KUĆA

·        Preživite Valentinovo v restavraciji „Lička kuća“ ob uživanju v glasbi in dobrotah, ki smo jih pripravili za vas.

·        CENA: 150,00 kn na osebo

Več o ponudbah si lahko preberete tukaj!