„Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor-Wellness)“

Poletni dnevi so za nami, jesen se je počasi prikradla in razkrila nekaj novih lepot Crikveniške riviere in s tem številne priložnosti za uživanje na prostem. Turistična skupnost mesta Crikvenica je pripravila program „Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor-Wellness)“, ki vključuje aktivnosti in rekreacijo na prostem, sproščujoče wellness programe v hotelih in zdravstvenih ustanovah ter posebno gastronomsko ponudbo v izbranih restavracijah.

V duhu zgoraj navedenega vas v septembru in oktobru v Crikvenici čakajo številne brezplačne aktivnosti na prostem, ki se jim lahko pridružite z le nekaj kliki. Vsak vikend od petka 24.9.2021. do konca oktobra bodo strokovni vodniki in fitnes trenerji vodili organizirane športne in rekreacijske programe:

Vse podrobnosti o teh dejavnostih najdete tukaj. Prijave so obvezne in prek te POVEZAVE se lahko takoj prijavite za želeni program. V primeru slabega vremena dejavnosti odpadejo.

Poleg rekreacije na prostem lahko uživate tudi v gastronomskih dobrotah izbranih restavracij na Crikveniški rivieri, začinjenih s posebno jesensko noto. Bučna kremna juha, istrski boškarin, domači ravioli, sirni štruklji, koruzna svila, pečenka in poširana hruška z orehi so le nekatere izmed jedi, ki jih lahko poskusite po promocijskih cenah.

Gostinski objekti, ki so vključeni v gastro jesen v Crikvenici, so Hotel “Esplanade”, Hotel “Crikvenica”, restavracije “Karoca” in “Burin” v Crikvenici in “Ulika” v Selcah.

Da bo vaše doživetje Crikvenice popolno, je ta Riviera kot ena najbolj znanih destinacij zdravstvenega turizma, pripravila posebne jesenske pakete v Thalassotherapy in Termah Selce.

Pridite in bodite del jesenske zgodbe v Crikvenici, naj bo to vaše doživetje. Sprostite um in telo, presenetite brbončice z vrhunskimi dobrotami in ostanite aktivni. Riviera Crikvenica vas čaka!