PONUDBA MESECA – POMLADNA KULINARIČNA PONUDBA KUKURIKU

Presenetite in razveselite svoje brbončice v Hotel Restaurant Kukuriku v Kastavu, eni najboljših destinacij za gastronomske užitke na Kvarnerju. Spoznajte edinstveno družinsko gastro zgodbo skozi posebno ponudbo, ki jo za vas pripravljajo med 17.04. in 02.06.2023.

kukuriku 1
Foto: Kukuriku d.o.o.

Kukuriku je vrhunska restavracija, ki gradi svoje menije na domišljiji in izkušnjah chefa Nenada Kukurina ter na lokalnih svežih sestavinah iz okoliških tržnic. Restavracija lahko sprejme do 60 gostov v notranjosti in prav toliko tudi v toplejših mesecih na poletni terasi, ki se nahaja pred restavracijo in ob samem hotelu. Hkrati je tako lahko Kukuriku tudi odlična izhodišna točka za odkrivanje Kastava in izlete po področju Kvarnerja.

kukuriku 2
Foto: Kukuriku d.o.o.

Butični hotel Kukuriku ponuja na izbiro 15 različno oblikovanih bivanjskih enot razdeljenih v 3 kategorije: suite, superior soba in standard soba. Vsaka od teh sob vas bo sprejela z različnim ambientom in atmosfero in s pestro izbiro barv, oblikovanega pohištva in osvetlitve. Za udobje med vašim bivanje bo poskrbela posebno tkana posteljnina, topla kot najboljši bombaž in mehka kot svila, kot tudi luksuzna postavitev sobe. Odvisno od kategorije, so sobe opremljene s tuši, veliko kadjo za dva in tudi s kaminom. Vse sobe pa ponujajo mini barčkek, HD televizijo, sef in vključen dostop do Wi-Fi omrežja.

kukuriku 3
Foto: Kukuriku d.o.o.

Hotel Restaurant Kukuriku vas vabi in nudi dva pomladna paketa, ki združujeta luksuzno nastanitev in kulinarično doživetje:

Za rezervacijo kliknite na zgornjo sliko

1 NOČ V SUITI ZA DVA – 250,00€

Paket vsebuje:

  • Pijačo dobrodošlice
  • Nočitev v luksuzni suiti Hotela Kukuriku
  • Zajtrk
  • Kosilo ali večerja s štirimi hodi v restavraciji Kukuriku

Za rezervacijo kliknite na zgornjo sliko

2 NOČI V SUITI ZA DVA – 390,00€

Paket vsebuje:

  • Pijačo dobrodošlice
  • 2x nočitev v luksuzni suiti Hotela Kukuriku
  • Zajtrk
  • 1x kosilo ali večerja s štirimi hodi v restavraciji Kukuriku

Ponudba paketov je veljavna do 02.06.2023.

Na koncu pa naj še omenimo, da je Kastav le malce s poti na glavni cesti proti Rijeki, ko potujete preko mejnega prehoda Jelšane-Rupa, in tako zelo blizu Slovenije saj je npr. iz Ljubljane do Kastava le dobrih 100km. Tako se lahko odpravite na kratek gurmanski izlet v Kastav in ob tem spoznate eno-gastro zgodbo, ki sta jo skupaj ustvarila chef Nenad Kukurin in njegova soproga Tamara Kukurin. Vsem, ki jih boste obiskali, pa želimo izjemen dober tek.

kukuriku 3
Tamara in Nenad Kukurin. Foto: Kukuriku d.o.o.

PREBERITE ŠE RESTAVRACIJA KUKURIKU – GURMANSKO RAZVAJANJE NA KVARNERJU.