PONUDBA MESECA – ZIMSKO UGODJE NA PLITVIŠKIH JEZERIH

Tudi zima počasi a nezadržno osvaja največji in najstarejši narodni park na Hrvaškem – Narodni park Plitviška jezera. Prinaša blagodejen mir in osvežilen hlad za počitek in nabiranje moči do takrat, ko se bo narava ponovno pričela zbujati v pomladnem soncu.

plitviška jezera 1
Foto: JU NP Plitvička jezera

Zima, kadar v park prinese tudi sneg in dovolj nizke temperature, okrasi vso naravno bogatstvo v parku z okraski iz snega in ledu in ustvari čudovito zimsko idilo ter enkratne ledene naravne skulpture. Drevesa in skale se odenejo v belino snega in sveži zimski mraz iz ledu ustvarja ob slapovih in jezerih. Pa tudi kakšna sled še aktivnih prebivalcev parka se bo našla v snegu ali pa ga boste lažje opazili na tem belem naravnem ozadju.

plitviška jezera 2
Foto: Rade Jug, JU NP Plitvička jezera

Tako zima v Narodnem parku Plitviška jezera ustvarja nepozabno naravno kuliso, kjer vas pričakuje škrtanje snega pod nogami, prikrito žuborenje vode pod ledom, osvežujoč zimski zrak, spokojen mir in tišina ob sprehodih po zasneženih poteh in tisti občutek notranjega miru, revitalizacije in povezanosti z naravo, ki prav tako nabira moči in se obnavlja pod zimskim sneženim plaščem.

plitviška jezera 3
Foto: JU NP Plitvička jezera

Posebej za zimo so tako v parku pripravili posebno ponudbo, ki vključuje 1, 2 ali 3 nočitve z zajtrkom ali polpenzionom v Hotelu Jezero*** in vstopnico za Narodni Park Plitviška jezera ter še kopico atraktivnih dodatkov ali popustov na številne vsebine.

HOTEL JEZERO

Samo 300 metrov od največjega Plitviškega jezera Kozjak, se nahaja v objemu narave Hotel Jezero. Njegova lokacija v tej oazi naravnega miru, kot tudi njegovo poslanstvo udobja nudita vse kar potrebujete za sproščujoč zimski oddih. Zimska idila narodnega parka, ki vas pričakuje kar pred vrati hotela, pa bo ob sprehodih in zimsko okrašenih naravnih lepotah jezer in slapov sprostila, pomirila in obnovila vašo dušo.

plitviška jezera 4
Foto: JU NP Plitvička jezera

Hotel Jezero ima na voljo 205 dvoposteljnih sob Standard in Superior in 19 apartmajev Junior in Superior Suite od katerih sta 2 prilagojena tudi osebam s posebnimi potrebami. Hotel se ponaša tudi z lastno a la carte gurmansko restavracijo s kulinariko, ki temelji na lokalnih pridelkih iz Like (Lika Quality). Poleg številnih sprehajalnih poti bo hotel ponudil za rekreacijo še fitness in kegljišče, za sprostitev po tem pa whirlpool, finsko savno, turško kopel in kozmetični salon.


Paketi v ponudbi “Zimsko ugodje na Plitviških jezerih” Hotela Jezero vključujejo:

 • 1, 2 ali 3 nočitve z zajtrkom ali polpenzionom (zajtrk in večerja)
 • vstopnico v narodni park (velja celotno bivanje)
 • 20% popusta na a la carte večerjo v restavraciji “Lička kuća” (od 16. do 28.12.) ali v pizzerii “Vučnica” (do 15.12.) v paketih z zajtrkom
 • 20% popust na uporabo finske savne v hotelu (potrebna predhodna najava)

POSEBNE UGODNOSTI

 • v paketih z 1 nočitvijo
  • 20 % popusta na RELAX masažo (60 min) v kozmetičnem salonu „Fors Fortis“ v hotelu
  • 20 % popusta na jahanje na ranču Terra (obvezna predhodna najava)
 • v paketih z 2 ali 3 nočitvami pa dodatno še
  • 20 % popusta na vstopnico v Center podzemne dediščine – Speleon

Svoj zimski paket v Hotelu Jezero in Narodnem parku Plitviška jezera si lahko izberete in rezervirate s klikom spodaj. Ponudba velja za obdobje 01.12.2023 – 28.12.2023 in 01.01.2024. – 27.03.2024.

Privoščite sebi in svojim najdražjim miren oddih v naročju zimsko okrašene neokrnjene narave Narodnega parka Plitviška jezera.

Več o tem naravnem biseru Hrvaške lahko izveste na spletni strani Narodnega parka Plitviška jezera. Utrinek in trenutne razmere v parku pa si lahko v živo ogledate tudi doma preko spletne kamere v narodnem parku.

plitviška jezera 5
Foto: JU NP Plitvička jezera

PREBERITE ŠE VIŠKOVO – MAJHEN DOM VELIKE DEDIŠČINE