PONUDBA MESECA – FALKENSTEINER FUNTASTIČNI VIKENDI

Preživite nepozabne družinske trenutke z dosedaj nevidenimi in izjemnimi dogodki ter delavnicami v Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Hotel Park Punat ali Falkensteiner Premium Camping Zadar. Za vas so pripravili zanimive vikende z različnimi in vrhunskimi animacijskimi dogodki s peščico zabave, iger, predstav in animacije.

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT, OTOK KRK

Doživite lepote otoka Krka v čudovitem hotelu s 4 zvezdicami za vse in tiste, ki so ljubitelji aktivnih užitkov. Globoko zadihajte, se prepustite sredozemski klimi. Odmaknite se od vrveža vsakdanjega življenja in se prepustite atmosferi otoškega življenja ter si pričarajte ležeren ali aktiven oddih.  Hotel Park Punat vam nudi celovito doživetje za vaše telo, okuse in dušo preko pestre ponudbe spa in wellness tretmajev, izbire rekreativne in športne aktivnosti in regionalne gastronomije.


FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK, ZADAR

Falkensteiner Club Funimation Borik je “All inclusive” družinski hotel v Zadru. Sredozemski pridih, pestra ponudba aktivnosti, prostran vodni svet, notranji bazen in čudovit zaliv za kopanje. Kot da to ni dovolj, v Falkensteiner Club Funimation Borik svojim gostom ponujamo tudi fantastičen zabavni in športni program ter lasten ekskluzivni Thalasso & SPA center.


FALKENSTEINER PREMIUM CAMPING ZADAR

Falkensteiner Premium Camping Zadar je edinstvena kamping destinacija na Hrvaškem in kamp s 5 zvezdicai kjer se mobilne hiške nahajajo tik ob kristalno čistem morju. Sam kamp se nahaja nedaleč od slikovitega starega mestnega jedra Zadra in ob eni najlepših zadrskih plaž in ponuja mirno sobivanje z naravo v modernem in elegantnem okolju. Z nagradami, kot sta ‘Najboljši kampi na Hrvaškem’ in ‘ADAC najboljši kamp’, ponuja mobilne hišice in glamping z vsemi vsebinami, potrebnimi za brezskrbne počitnice s pridihom luksuza. Kamp se ponaša s prefinjeno zasnovo, zasebno plažo, telovadnico, spa prostorom, bazenom in restavracijo z odlično kulinariko in raznolikimi aktivnostmi.


PREDNOSTI FUNTASTIČNE PONUDBE

  • Otroci do 12. leta starosti bivajo brezplačno v izbrani kategoriji namestitve
  • Brezplačna nadgradnja namestitve v naslednjo kategorijo (odvisno od razpoložljivosti)
  • 20% popust na spa tretmaje (Zadar)
  • Brezplačno koriščenje hotelskih koles (na zahtevo in odvisno od razpoložljivosti v Hotelu Park Punat)
  • Brezplačno parkiranje
  • Posebni animacijski vikend programi

PONUDBA FUNTASTIČNIH VIKENDOV

Falkensteiner Club Funimation Borik ali Falkensteiner Premium Camping Zadar

Falkensteiner Hotel Park Punat


REZERVIRAJTE SVOJ FUNTASTIČNI VIKEND V IZBRANIH HOTELIH IN KAMPIH FALKENSTEINER S KLIKOM NA ŽELJENO DESTINACIJO:

ŽELIMO VAM PRIJETNO BIVANJE IN ČUDOVIT VIKEND ODDIH.

PREBERITE ŠE NAJLEPŠE PLAŽE – ISTRA