PONUDBA MESECA – LUKSUZNI KULINARIČNI PAKET KUKURIKU

Kukuriku, kot prva restavracija na Hrvaškem, ki je postavila temeljna izhodišča slow-food-a, skrbno vzdržuje in nadaljuje to mizno in kulinarično kulturo in številne vsebine, ki so povezane s tem. Eno-gastro zgodba, ki jo boste izkusili v Kukuriku, dviguje obedovanje na višji nivo in poudarja hedonizem. V njihovi kuhinji se v skladu s filozofijo chefa Nenada Kukurina rojevajo novi recepti prav vsak dan, ker bazirajo na dnevni ponudbi lokalne tržnice in na darovih narave najdenih na področju Kastava, kjer se nahaja restavracija. Kukuriku gourmet restavracija lahko sprejme do 60 gostov v notranjosti in prav toliko tudi v toplejših mesecih na poletni terasi, ki se nahaja pred samim hotelom.

kukuriku 1
Foto: Kukuriku d.o.o.

Butični hotel Kukuriku ponuja na izbiro 15 različno oblikovanih bivanjskih enot razdeljenih v 3 kategorije: suite, superior soba in standard soba. Vsaka od teh sob vas bo sprejela z različnim ambientom in atmosfero in s pestro izbiro barv, oblikovanega pohištva in osvetlitve. Za udobje med vašim bivanje bo poskrbela posebno tkana posteljnina, topla kot najboljši bombaž in mehka kot svila, kot tudi luksuzna postavitev sobe. Odvisno od kategorije, so sobe opremljene s tuši, veliko kadjo za dva in tudi s kaminom. Vse sobe pa ponujajo mini barčkek, HD televizijo, sef in vključen dostop do Wi-Fi omrežja.

kukuriku 2
Foto: Kukuriku d.o.o.

Hotel Restaurant Kukuriku vas vabi, da spoznate njihovo eno-gastro zgodbo v Kastavu in nudi za začetek leta dva posebna paketa, ki združujeta luksuzno nastanitev in kulinarično doživetje:

Za rezervacijo kliknite na zgornjo sliko

1 NOČ V SUITI ZA DVA – 212,00€

Paket vsebuje:

  • Pijačo dobrodošlice
  • Nočitev v luksuzni suiti Hotela Kukuriku
  • Zajtrk
  • Kosilo ali večerja s štirimi hodi v restavraciji Kukuriku

Za rezervacijo kliknite na zgornjo sliko

2 NOČI V SUITI ZA DVA – 305,00€

Paket vsebuje:

  • Pijačo dobrodošlice
  • 2x nočitev v luksuzni suiti Hotela Kukuriku
  • Zajtrk
  • 1x kosilo ali večerja s štirimi hodi v restavraciji Kukuriku

Na koncu pa naj še omenimo, da je Kastav le malce s poti na glavni cesti proti Rijeki, ko potujete preko mejnega prehoda Jelšane-Rupa in tako zelo blizu Slovenije saj je npr. iz Ljubljane do Kastava le dobrih 100km. Tako se lahko odpravite na kratek gurmanski izlet v Kastav in ob tem spoznate eno-gastro zgodbo, ki sta jo skupaj ustvarila chef Nenad Kukurin in njegova soproga Tamara Kukurin. Vsem, ki jih boste obiskali, pa želimo izjemen dober tek.

kukuriku 3
Tamara in Nenad Kukurin. Foto: Kukuriku d.o.o.

PREBERITE ŠE INTERVJU – NENAD KUKURIN, KUKURIKU HOTEL & RESTAURANT.