ZIMSKA IDILA IN NOVO LETO NA PLITVIŠKIH JEZERIH

Narodni park Plitvička jezera

Plitvička jezera so ena izmed najbolj obiskanih in znanih turističnih znamenitosti na Hrvaškem. Vsaka sezona ima svoj poseben čar – od spomladi, ko se vsa narava prebudi, poleti, ko se čudovite barve prelivajo po jezerih, slapovih, gozdovih, jeseni in lepih jesenskih barv do zime, ki prinaša tišino, pobeljene in zaledenele slapove, ki postanejo lepe skulpture in umetnine najboljšega kiparja – narave.

Bi radi spili novoletno penino s svojo najljubšo družbo v tem čudovitem ambientu? Vabimo vas, da pridete in začutite to zimsko idilo.

plitvicka-jezera-124

Zimska idila in Novo leto v hotelu »Jezero«

Hotel Jezero se nahaja v samem Narodnem parku, le 300 m od največjega slapa Kozjak.

Hotel ima vse, kar potrebujete za popolno zimsko doživetje – po sprehodu v parku, se lahko sprostite v finski savni ali turški parni kopeli, masažni kadi ali pa vadite v telovadnici hotela. Poskrbeli smo tudi za najmlajše otroke, ki imajo na voljo lepo otroško igralnico.

Če iščete romantično lokacijo za Novo leto, lahko pričakujete, da je ta prav v tem idiličnem okolju – v osrčju čarobnih Plitvičkih jezer. Zagotovili bomo vam veliko zabave, dobre glasbe, iger, akcije in še piknik na prostem v novoletno jutro.

V hotelu »Jezero« lahko uživate v kombinaciji kakovostnih storitev in dostopnih cen v mirnem in čistem okolju. Ima 210 sob in 19 apartmajev, od katerih sta dve prilagojeni ljudem s posebnimi potrebami. V hotelu je restavracija z zmogljivostjo 400 sedežev, lobby bar, fitnes center ter športno-rekreativne vsebine v hotelskem kompleksu.

 

PREBERITE ŠE: 10 PREDLOGOV ZA OBISK HRVAŠKE DO KONCA LETA

 

Lički ambient in novoletna zabava v restavraciji »Lička kuća«

Če želite začutiti resnično domače okolje, vabljeni na novoletno zabavo v restavracijo »Lička kuća«, ki bo vas navdušil s svojo gurmansko ponudbo. Za dobro vzdušje za Silvestrovo je zadolžena glasbena skupina Legende Japoda i Dinko Mujanović, ugledni bosanski virtouz na harmoniki, ki bo vam, v kombinaciji z odlično ponudbo restavracije, zagotovila odlično zabavo in izjemno doživetje.

V sredini restavracije je odprt kamin z ognjem, kjer pripravljamo domače specialitete pod peko. Obiskovalci restavracije si lahko ogledajo tudi številne uporabne predmete, značilne za življenje v Liki v preteklih časih.

V raznoliki ponudbi restavracije, nudimo domače specialitete, proizvedene po tradicionalnih receptih iz lokalnih proizvodov. Pršut, sir, jagnjetina, meso na žaru, police krompirja, postrv, kislo mleko, krofi,  zavitki od sira, jabolk ali sliv so le nekatere od posebnosti te znane restavracije.