POČITNICE V NOVEM MODERNEM KAMPU – OTOK KRK

Po dveh letih gradnje so junija 2018, na otoku Krk odprli nov kamp Omišalj. Številni kampisti poznate to lokacijo kot kamp Pušča, ki je prešel pod upravljanje podjetja Hadria, ki ima v lasti tudi kamp Straško.

DCIM100MEDIADJI_0228.JPG

Kamp Omišalj je popolnoma novo urejen kamp, z moderno infrastrukturo, ki poleg urejenih parcel, mobilnih hišic in modernih sanitarij vključuje tudi recepcijo, restavracijo in bazen. Ker kamp nima naravne sence, so zasadili 18.000 mediteranskih dreves in rastlin, vendar bo potrebno še nekaj let, da bodo drevesa nudila boljšo senco.

krk-omisalj-S3

Na vhodu v kamp je lepo urejena recepcija, osrednji objekt pa je namenjen restavraciji, piceriji, trgovini, pekarni in animacijskem prostoru, kjer pa bodo zagotovo najbolj uživali otroci. Najmlajši se bodo razveselili tudi bazena, kjer so uredili del z vodnimi igrali, prostor za sončenje in lokal, kjer bodo gostje imeli možnost popiti pijačo kar iz vode. Preurejena je tudi plaža v kampu, ki je kombinacija peska in proda. Plaža je razširjena in nasuta, tako da je dostop do morja sedaj lažji.

krk-omisalj-S13

Kamp je razdeljen na dva dela – levi ima 180 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom, kar bo navdušilo predvsem lastnike avtodomov in počitniških prikolic. Po kampu deluje tudi brezplačen wifi, na parcelah pa je omogočen priklop na satelitsko TV.

krk-omisalj-S1

Desni del kampa vključuje 120 mobilnih hišic Adria. Gre za moderne mobilne hiške površine 34m2, od katerih je večina hišic (110 kom) opremljenih z dvema spalnicama za 4 + 2 osebi, 10 hišic pa ima tri spalnice za 6 + 2 osebi. Vse hišice imajo lastno kuhinjo, dve kopalnici, dnevni prostor in veliko teraso, 20 hišic pa bo postavljenih ob treh manjših bazenih. Ob doplačilu so v mobilnih hiškah v kampu Omišalj dovoljeni tudi psi.

krk-omisalj-S8

V sklopu kamping dela ima kamp Omišalj tudi dva moderna sanitarna objekta, ki ob wc-jih, tuši in prostoru za pranje posode vključujeta tudi družinske kopalnice, otroški kotiček, previjalnico dojenčkov, tuše za pse, pralnico perila s pralnimi in sušilnimi stroji ter likalnico.

krk-omisalj-S15

Odrasli se bodo lahko udeležili aktivnosti kot so zumba, joga, vodna aerobika in nordijska hoja, na voljo pa so tudi igrišča za mali nogomet, košarko, odbojko, namizni tenis, šah… V sklopu kampa bo delovala tudi šola surfanja in potapljaški center. Otrokom so na voljo igrala, notranja igralnica in zanimivo igrišče za mini golf. Za zabavo otrok in odraslih bo v kampu Omišalj vsak dan skrbela animacijska ekipa, ki bo pripravila kreativne in eko delavnice, organizirali bodo mini klub, ob večerih pa tudi mini disco.

krk-omisalj-S14

Za prispevek se najlepše zahvaljujemo ekipi spletne strani Avtokampi.si, ki je že vrsto let nepogrešljiv vir informacij za vse ljubitelje in ljubiteljice kampiranja v Sloveniji.

Z Avtokampi.si in njihovo edinstveno kamping kartico imate možnost kampirati ceneje – tudi v novem Kampu Omišalj.

V terminih pred sezone (do 30.6. in od 1.9.) velja akcijska cena 19€, ki velja za dve osebi na parceli z vključeno elektriko in vodo. V času glavne sezone (1.7. – 31.8.) pa velja 5% popust na ceno osebe, ki se upošteva ob plačilu z gotovino.