Po izboru časopisa GEO SAISON se je opatijski hotel Navis znašel med “10 najboljšimi hoteli ob morju za leto 2016″. Hotel ima 40 sob, 4 apartmaje, wellness center, lounge bar in a la carte restavracijo, ki je nositeljica oznake Kvarner Gourmet za leto 2015/2016. 

Nenad Posavec Navis

Chef kuhinje v hotelu in restavraciji Navis je g. Nenad Posavec. Šolanje je končal v Opatiji, izpopolnjeval se je v vrhunskih hotelih in restavracijah v Nemčiji in na Hrvaškem. V hotelu in restavraciji Navis je od samega začetka. S svojimi mladimi sodelavci skrbi za vrhunsko kulinarično doživetje gostov. 

 

 

 

 

 

 

Poglejte kaj nam priporoča – Jagnječje kotlete v omaki iz prošeka in medu. Kako pa se pripravljajo?  

Janjeći kotleti NAVIS

Marinirane kotlete zapečemo z vseh strani, sredica mora ostati rožnata. V posodo kjer smo popekli kotlete dodamo malo prošeka, meda in masla. Omako pokuhamo do željene gostote.