PONUDBA MESECA – TERME SVETI MARTIN – PRVI HEALTHNESS RESORT V EVROPI

V majhni kotlini med slikovitimi hribi, zelenim gozdom in vinogradi v toplejših mesecih in zavetjem snežne odeje in ledenih okraskov narave pozimi se v Medžimurju skriva pravcata oaza miru in dobrega počutja – Terme Sveti Martin. V tem naravnem objemu se na 27 hektarjih v sožitju z okolico zlivajo in razprostirajo terme s svojim prepoznavnim arhitekturnim stilom, ki mu dajeta poseben pečat Hotel Terme**** in bazenski kompleks Temple of Life.

terme-sveti-martin-1
Foto: Toplice Sveti Martin

Področje, na katerem ležijo terme, je že več kot pred 100 leti veljalo za izvor zdravja, ko so po naključju leta 1911 namesto iskane nafte odkrili bogato 43.000 let staro termomineralno vodo, ki velja za eno najbolj zdravilnih v Evropi. To odkritje je omogočilo razvoj kopališkega turizma v Medžimurju, ki danes s svojo več kot 100-letno tradicijo in vrhunskimi wellness storitvami privablja obiskovalce, rekreativne in profesionalne športnike. V Termah Sveti Martin pa to tradicijo ne samo skrbno nadaljujejo ampak jo nadgrajujejo in razvijajo v novodobno filozofijo in ponudbo – Healthness.

terme-sveti-martin-2
Foto: Toplice Sveti Martin

Healthness pomeni kombinacijo aktivnega počitka, dobrega počutja in ozaveščanja lastnega zdravja z namenom, da telo, um in duh ponovno vzpostavijo ravnovesje. Ta holistični pristop združuje harmonijo wellnessa, blagodejne vplive termomineralne vode in lokalno, zdravo domačo kulinariko.

terme-sveti-martin-3
Foto: Toplice Sveti Martin

V Wellness & Beauty centru imate tako na izbiro več kot 20 vrst masaž, bogat izbor kozmetičnih tretmajev, za posebna doživetja pa bodo poskrbeli unikatni tretmaji, ki jih pripravlja Healthness Manager, kot je npr. Wine Therapy masaža z antioksidanti bogatim oljem grozdnih pešk. V okviru centra se nahaja tudi Svet savn z vrsto različnih savn, whirlpoolom, bazenom, kjer lahko plavate pod nočnim zvezdnim nebom in še več. Lahko pa si tudi pričarate intimen wellness užitek za dva z najemom VIP Spa Suite za romantično sprostitev v dvoje. V osupljivo zasnovanem bazenskem kompleksu Temple of Life pa se lahko nato napolnite z energijo in zdravjem tisočletne zdravilne vode.

terme-sveti-martin-4
Foto: Toplice Sveti Martin

Vaše Healthness doživetje pa bo zaokrožil okusen in zdrav obrok v eni izmed restavracij v okviru term. Restravracije, združene pod nazivom Vital Gourmet, pripravljajo različne jedi s poudarkom zdravo in domačo medžimursko kulinariko. Vse sestavine za jedi so plod domače bio pridelave, ki jih restavracijam dobavlja 30 lokalnih predelovalcev. Restaurant LeBATAT velja za prvo Healthness restavracijo v osrednji Evropi, kjer je sestavina inovativnega jedilnika “batat” ali sladki krompir, bogat z vitamini, minerali in antioksidanti. Restravracija Falat nudi lokalno, zdravo in sodobno kulinariko, v restavraciji Quelle pa vam bodo postregli s tradicionalni medžimurskimi jedmi. V Pub Potkova pa lahko poskusite fuzijo hitre in zdrave prehrane.

terme-sveti-martin-5
Foto: Toplice Sveti Martin

Za slovenske goste je zelo dobrodošla obmejna lega Term Sveti Martin, ki omogoča hiter in udoben obisk term npr. preko vikenda. Morda najhitrejša vsekakor pa najelegantejša pot je preko Maribora in Lendave ter mejnega prehoda Mursko Središće. Seveda pa se boste lahko v Sveti Martin na Muri, kjer se nahajajo terme, pripeljali iz več smeri npr. Ptuja, Vučje Vasi ali pa tudi iz smeri Zagreba.

terme-sveti-martin-6
Foto: Toplice Sveti Martin

Terme nudijo tudi pestro izbiro namestitve. Hotel Terme**** je neposredno povezam z bazenskim kompleksom Temple of Life in nudi sodobno opremljene sobe ter luksuzne suite. Ločeno apartmajsko naselje pa bo pravšnje za družinski oddih, skupino prijateljev ali pa oddih s hišnim ljubljenčkom. Sodobni in kompletno opremljeni apartmaji, kjer lahko izbirate med premium in standardnimi apartmaji, se prav tako nahajajo le streljaj od bazenskega kompleksa.

terme-sveti-martin-7
Foto: Toplice Sveti Martin

Terme Sveti Martin nudijo številne prilagojene pakete oddiha za različne priložnosti in starosti. Za adventno obdobje nudijo naslednje pakete med katerimi boste upamo našli tudi kakšnega zase:

ZA SILVESTROVO

Več o paketu in o rezervaciji izveste s klikom na ponudbo.

ZA DRUŽINO

Več o paketu in o rezervaciji izveste s klikom na ponudbo.

ZA NAJU DVA

Več o paketu in o rezervaciji izveste s klikom na ponudbo.

HEALTHNESS ZA VSE

Več o paketu in o rezervaciji izveste s klikom na ponudbo:

Več o paketih oddiha si lahko preberete na spletni strani posvečeni paketom Terme Sveti Martin.

Več o termah pa na spletni strani Terme Sveti Martin.

Več o regiji pa lahko spoznate na spletni strani TZ Medžimurske županije.

PREBERITE ŠE PONUDBA MESECA – TERME TUHELJ.