VILA PAVLINKA – JESENSKI ODDIH NA MIRNI LOKACIJI S ČUDOVITIM RAZGLEDOM

Vila Pavlinka se nahaja 3 km stran od Posedarja, ob Novigradskem morju, v zalivu, obdanem z gozdom. Zaliv smo uredili kot plažo, kjer naši gostje najdejo mir in tišino, čisto morje in odprt pogled nanj.

Pansion-Pavlinka-Croatia

Vila ima 34 sob, od katerih se prav vsaka ponaša z balkonom ter nudi standardno lastno kopalnico, klimatsko napravo, televizijski sprejemnik in sef. Na voljo so 2-posteljne, 3-posteljne, 4-posteljne in družinske sobe. Cene so prilagojene velikosti sobe in lokaciji. Otroci do 18 let imajo popustCena sobe vključuje senčnik in ležalnik na plaži, uporabo športnih pripomočkov in površin (kajaki na plaži, kegljišče, namizni tenis in tenis (plačilo je potrebno se samo za uporabo z osvetlitvijo), parkiranje ob hiši in vse turistične takse.

Prosimo da upoštevate, da trenutno kartic iz tehničnih razlogov ne moremo sprejemati, ter da sprejemamo plačila v gotovini v HRK ali EUR.

Izbirate lahko med polpenzionon ali samo zajtrk. Zajtrk je v obliki bifeja, večerja pa sestavlja meni s predjedjo, glavno jedjo in sladico ter izbiro solate (brez a-la-carte menija). Naši jedilniki temeljijo na lokalnih, sredozemskih in evropskih jedeh. Dodatno nudimo tudi možnost a-la-carte kosila, ki se obračuna posebej. Naš bar je odprt ves dan, prav tako tudi ponudba sladoleda; prosimo upoštevajte, da pijače, sladoled, kava in sladkarije niso vključene v ceno sobe.

Za več informacij o ponudbi si oglejte: www.potnik.si/penzion-pavlinka