PONUDBA MESECA – BARBAN – MESTO PUSTOLOVŠČIN IN ADRENALINA

Odpravite se na nepozabne pomladne “DANE AVANTURE I ADRENALINA” v prelepi Barban in uživajte v številnih OUTDOOR vsebinah in bogati GASTRO ponudbi ter vrhunski NAMESTITVI po PROMOCIJSKIH cenah.

Turistična skupnost Barban, OUTDOOR in GASTRO ponudniki ter ponudniki NAMESTITEV vas vabijo, da preživite aktiven, okusen in sproščujoč pomladni oddih v okolici Barbana.

Prepustite se OUTDOOR pustolovščini in spoznajte ter izkusite najboljši adrenalinski park v Istri – Glavani Park, ki nudi številne možnosti za adrenalinska doživetja od različnih pustolovskih stez na višini, plezalne stene, zip line, adrenalinske gugalnice pa do edinstvenega horizontalnega katapulta. Istra Adventure nudi individualne in skupinske adrenalinske izlete t.i. safarije z buggyji, quadi, kajaki in vodnimi sanmi – jet ski.

Na bolj tradicionalen in naraven način pa se boste lahko na izlet po naravi podali na Ranču Barba Tone, kjer se boste lahko podali na izlete s konji. Na ranču nudijo od jahanja za odrasle in otroke kot tudi šole jahanja, do večurnih edinstvenih izletov v čudovito okoliško naravo.

Foto: TZ Barban

Za okusno okrepčilo med številnimi aktivnostmi bodo poskrbeli pristni in vrhunski GASTRO ponudniki v Barbanu, ki bodo nudili promocijske menije. Za tiste bolj lačne in željne hitrega in bolj kaloričnega okusnega obroka bosta poskrbela Pizzeria Zara in Fast Food Roy.

barban adventure 2
Foto: Konoba Vorichi (www.vorichi.com)

Za pristna in domača gastro doživetja pa bosta poskrbeli tradicionalni istrski restavaraciji Restoran Prstenac in Konoba Vorichi. Vrhunsko kulinarično razvajanje pa bo vam pripravila Villa Štefanija, ki vas bo ob sredozemski “babičini” kuhinji, očarala tudi s prekrasnim pogledom na morje.

barban adventure 3
Foto: Villa Štefanija – Puntera d.o.o. (www.stefanija.com)

Ob tem bo Villa Štefanija tudi poskrbela za vašo luksuzno NAMESTITEV z dvoposteljnimi sobami in luskuznimi suitami po promocijskih cenah. Za nadaljnje namestitvene možnosti pa bodo poskrbeli Camp Dvor in številne vile ter privatni apartmaji v Barbanu, združeno pod Kuće za odmor.

barban adventure 4
Foto: Villa Štefanija – Puntera d.o.o. (www.stefanija.com)

Za trajanje akcije “DANI AVANTURE I ADRENALINA” velja 20% popust na ves OUTDOOR in NAMESTITVE, ter posebna GASTRO ponudba s promocijskimi meniji.

Vir: TZ Barban

Akcija traja od 06.04.2023 do 16.04.2023 in je idealna za vse pustolovce in popustolovce ter vse družine in tiste, ki želite na novo in na aktiven način spoznati Barban. Več o tej pustolovski ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Barban je enostavno in hitro dostopen iz Slovenije iz več smeri, tudi dodatno sedaj zaradi prostega prehoda meje, in morda je najelegantnejša kar tista pot z največ avtoceste doma in na Hrvaškem. Torej pot preko prehoda Dragonja ali Sečovlje, in potem po istrski avtocesti do Žminja ter nato po lokalni do Barbana, kar vam bo vzelo okoli 2 uri, odvisno seveda od kod se boste odpravili.

Lepo vabljeni v Istro in v pustolovski Barban!

Več informacij o Barbanu najdete na spletni strani Turistične skupnosti Barban.