PONUDBA MESECA – PLESNI VIKEND V HOTELU EDEN ROVINJ

S Kompasom vabimo vse ljubitelje plesnih ritmov, dobre zabave in pijače na plesni vikend v Rovinj. Poleg prijetne namestitve, wellnes udobja, ter vrhunske kulinarike so za vas pripravili zanimive plesne delavnice in plesne večere.

rovinj-1

Za nekatere je Rovinj eno najlepših mest na istrski obali. Zgrajen na otoku, v značilnem srednjeveško-mediteranskem stilu, je umetno povezan s kopnim. Nad Rovinjem dominira od daleč vidna cerkev Sv. Eufemije z najvišjim zvonikom v Istri (63 m), ki je kopija zvonika s trga Sv. Marka v Benetkah.

“Plesni Cocktail Vikend” v hotelu Eden Rovinj**** med 21. in 23. oktobrom je paket za vse navdušene plesalce med vami, željne sprostitve in plesne zabave v prijetnem ambientu istrskega mesta. Plesne apetite bodo zadovoljile plesne delavnice, sestavljene iz družabnih plesov in dva plesna večerov z animacijo in glasbo. Točne ure plesnega programa bodo gostje prejeli ob prijavi na recepciji hotela.

Izkoristite ponudbo že od 145€ in rezervirajte svoj plesni vikend tukaj:

Nastanjeni boste v hotelu Eden s štirimi zvezdicami, ki nudi izbiro standardne in superior sobe ter vrsto wellness možnosti – notranji bazen, whirlpoole savne in fitness. Vstop v te je za goste plesnega vikenda vključen v ceno. K začetku plesnega dneva bo pripomogel tudi vključen samopostrežni zajtrk, za izbrane okuse pa bo kasneje lahko poskrbela á la carte restavracija Burin z izborom istrskih jedi.

rovinj-2

Želimo vam čudovit vikend poln plesa v Rovinju!