NAGRADNA IGRA – NARODNI PARK PLITVIŠKA JEZERA

Narodni park Plitviška jezera je morda najlepši vsekakor pa najznamenitejši, največji in tudi najstarejši naravni park na Hrvaškem. Park ponuja številne možnosti za spoznavanje njegovih naravnih lepot kot so pohodi okoli jezer in slapov, planinarjenje, v toplejših mesecih veslanje in v zimskih smučanje ter sankanje. S svojo namestitveno in gastronomsko ponudbo pa ponuja celovito doživetje in oddih v dvoje ali za celotno družino v samem srcu narave.

plitviška jezera 1
Foto: JU NP Plitvička jezera

Več o Narodnem parku Plitviška jezera si lahko preberete v JESENSKO RAZKOŠJE NA PLITVIŠKIH JEZERIH, preverite pa tudi njihovo aktualno ponudbo ČARI JESENI NA PLITVIŠKIH JEZERIH.


V sodelovanju z Narodnim parkom Plitviška Jezera smo pripravili nagradno igro, kjer bomo med vsemi prijavljenimi izžrebali:

  • 2 PAKETA VSTOPNIC – paket vstopnic vsebuje po 5 vstopnic za Narodni park Plitviška jezera (vstopnice veljajo tako za odrasle kot tudi otroke)

Nagradna igra je zaključena.

Rok za sodelovanje v nagradni igri je do vključno 10.11.2023. Nagrajence bomo nato obvestili po e-pošti do 17.11.2023.

S prijavo za nagradno igro se prijavljate na in se strinjate s prejemanjem periodičnih novic OH! Objemi Hrvaško preko e-pošte, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Želimo vam veliko sreče in hkrati lepo vabljeni v Narodni park Plitviška jezera!