PONUDBA MESECA – FALKENSTEINER “FUNTASTIČNI” VIKEND ODDIH

Začetek leta je idealna priložnost za družinski oddih! Odkrijte vse čare Falkensteiner Hotels & Residences v Zadru in se pridružite animacijskemu programu »Funtastic Weekends«. Čakajo vas zanimivi družinski vikendi, zapolnjeni s pestrim kvalitetnim dogajanjem z obilico zabave, iger, predstav in animacij. Naj ta izjemen družinski program razvname vašo domišljijo in vas spodbudi k ustvarjanju nepozabnih spominov skupaj z družino.

falkensteiner oddih 1

ZABAVA IN PONUDBA ZA MAJHNE IN VELIKE

To je zabava, ki je ne smete zamuditi, na vas pa je izbira namestitve v prostornih družinskih sobah hotela Falkensteiner Club Funimation Borik ali v vrhunskem kampu s 5 zvezdicami – Falkensteiner Premium Camping Zadar s sodobno opremljenimi mobilnimi hišicami.

Za vas so v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik pripravili bogato družinsko ponudbo s številnimi ugodnostmi:

falkensteiner oddih 2

Spoznajte vse ugodnosti ponudbe s klikom na zgornjo ponudbo ali na spletni strani hotela Falkensteiner Club Funimation Borik.

To pomlad lahko vi in ​​vaši malčki doživite in se udeležite najboljšega otroškega animacijskega programa. Čaka vas kar sedem vikendov različnih vrhunskih animacijskih dogodkov z obilico zabave, iger in animacije.

falkensteiner oddih 3

Več o Funtastičnih vikendih lahko izveste s klikom na zgornjo sliko ali na spletni strani Funtastic weekends. Na kratko pa lahko vikend ponudbo spoznate v nadaljevanju.

ČAROBNI FEBRUAR

Pustni mesec s karnevalom in čarovnijami

Doživite pustni mesec kot še nikoli v Falkensteiner Club Funimation Borik. Pridružite se „Pustnemu vikendu“ od 16. do 18. februarja in nato čarovniškemu „Čarobnemu vikendu“ od 23. do 25. februarja. Uživajte v poslikavah obrazov, delavnicah in slastnih dobrotah med pustom, nato pa vas bo očarali in začaral čarovnik Magic Leon s svojimi čarovniškimi triki na »Čarobnem vikendu«. Ne zamudite teh nepozabnih vikendov pustne zabave in čarovnije.

falkensteiner oddih 4

SUPER MAREC

Super kocke, superjunaki in barvita velikonočna zabava

„Funtastični“ vikendi v marcu bodo zares super! Najprej vas od 15. do 17. marca pričakuje nepozabna zabava z otroškom najljubšimi lego kockami na „Lego vikendu“, naslednji vikend pa bodo na „Vikendu superjunakov“ kraljevali najljubši superjunaki. Za Veliko noč pa lahko, med 29. marcem in 1. aprilom, na „Velikonočnem vikendu“ z vso družino barvito praznujete velikonoče praznike ob morju z mnogimi spremljajočimi družinskimi aktivnostmi.

falkensteiner oddih 5

PRAVLJIČNI APRIL

Pravljična dežela junakov in sladkih dobrot

Med 5. in 7. aprilom  vstopite v svet pravljic v Falkensteiner Club Funimation Borik Hotelu in Falkensteiner Premium Camping Zadar. Pridružite se jim na „Pravljičnem vikendu“ v katerem bodo zaživele pravljice, polne čarobnih likov, plemenitih dejanj in kraljevskih užitkov. Zadnji vikend v mesecu pa bodo za vas, med 26. in 29. aprilom, pripravili nekaj posebnega in okusnega – na „Sladkem vikendu“ se boste lahko vsi prepustili sladkosnednosti in sladkim užitkom ter čarobnim okusom.

falkensteiner oddih 6

Falkensteiner Hotels & Residences vas lepo vabijo, da spoznate njihovo pomladno ponudbo in doživite čudovit, čaroben, super in pravljičen družinski vikend. falkensteiner oddih 7

PREBERITE ŠE ODKRIJTE LETOS SLAVONIJO – POKRAJINO TKANO Z ZLATOM