Tunalicious Street Food Festival 2023, 1.09.-10-09.2023, Poreč

Vrhunsko gastronomsko-zabavno doživetje v tednu posvečenem kraljici Jadranskega morja

Letos se Tunalicious Street Food Festival vrača na poreško rivo. S prvim septembrskim dnem se začenja Teden restavracij tune, v okviru katerega bodo do 10. septembra obiskovalci v izbranih vrhunskih poreških restavracijah lahko okusili posebej pripravljene menije na osnovi tune po promocijskih cenah.

Vrhunec gastronomskega doživetja po navdihu tune pripravljajo 7. septembra v znani poreški restavraciji Spinnaker, kjer bo večerjo z več hodi pripravil eden najboljših hrvaških chefov Stiven Vunić iz konobe Zijavica, Vinska klet Ipša pa zagotavljajo vrhunska vina.

Zadnje tri dni festivala (8.-10. september) bosta dobra hrana in glasba prenovljeno poreško rivo spremenili v najboljše zabavišče na Jadranu. Na različnih gastro kotičkih bodo pripravljali ulične dobrote s poudarkom na morju in zvezdi Jadrana, tuni. Svoje specialitete bodo med drugim ponujali Tunaholic Fish Bar iz Poreča, ki je prerasel lokalne okvire in se razširil regionalno, nato Taika by Sherpa iz zagrebškega Fuliranja, pa tudi Valamar, veteran te prireditve.

Da bo vzdušje na Rivi še boljše vsak večer na programu pričakujemo nastop DJ-a in predskupine, čemur bo sledil koncert znanih zvezd hrvaške glasbene scene.

Več na: Tunalicious Street Food Festival