ADVENT V SPLITU, 30.11. 2019 – 2.1.2020

Letošnji advent v Splitu – zimski akvarel bo poleg obilice glasbe in zabave v nas prebudil občutja nekaterih davnih časov. Vsi, ki boste obiskali Split od 30.11.2019. do 02.01.2020. boste zapluli v retro časovni stroj in priklicali nekaj že pozabljenih verzov, iger in okusov. Advent v Splitu, vam bo v petih tednih, ponudil posebne božične programe, spominke in dobrote na različnih adventnih lokacijah in iz foto kotičkov na privlačnih lokacijah poslal v svet milijone unikatnih razglednic.

_ADS0352

Eden najbolj znanih splitskih parkov, Đardin, letos gosti drsališče in postaja prava božična čarovnija za otroke in družine. Zabavni 3D liki, glasbeni in dramski programi, plesne predstave in darila bodo navdušili malčke, manjkali ne bodo niti cerkveni zbori in nastopi mladih glasbenikov. Splitske restavracije so pripravile različne kulinarične dogodke, s katerimi boste lahko začutili  Dalmacijo skozi vsa čutila. Ker pa so Božične slovesnosti brez pesmi nepredstavljive, je veliko glasbenih programov posvečenih tradicionalnim napevom.

_ADS9353

Za vse Vas, ki bi radi obiskali čarobni Split, so za prav posebno darilo s posebnimi promocijskimi cenami poskrbeli Croatia Airlines, splitski hoteli in HŽ Potniški promet. Za kulturni del programa so poskrbeli budni varuhi naše zgodovine, kulture in tradicije, z razstavami, oživitvijo hrvaških ljudskih pravljic in zgodb, dramskimi igrami in veliko zabave.

Zaplujte v retro časovni stroj in ne pozabite na sončna očala za najbolj sončen advent na Hrvaškem!